В цигански хороскоп има невероятно точни съвпадения за определяне на

...
 
В цигански хороскоп има невероятно точни съвпадения за определяне на
Коментари Харесай

Цигански хороскоп, който ще ви разкаже всичко за вашия характер

 

В цигански хороскоп има необикновено точни съвпадения за установяване на темперамента и държанието на човек.

 

В цигански хороскоп, както и в познатия ни астрологически, има 12 знака на зодиака. Само датите на раждане на всяко съзвездие варират с няколко дни напред и обратно.

 

 Купа

21 януари – 19 февруари

 

Представителите на Купа в цигански хороскоп оправдават името на своя знак. Преди да вземат решение, те претеглят плюсовете и минусите и ясно знаят кое е положително и кое неприятно. В същото време най-често тези хора заемат страната на положителното, обичат да философстват на разнообразни тематики и да оказват помощ на другите. Те могат да станат положителни лекари, учители, ментори и филантропи. Освен това хората Купа са, имат ужасно възприятие за комизъм и основават усещането, че са късметлии.

 

 

Качулка

20 февруари — 20 март

 

Родените под знака на Качулката в цигански хороскоп се отличават с необикновено усърдие, граничещо с перфекционизъм. Изглежда няма работа, която да не могат да свършат. И при положение на остра потребност, те са изцяло подготвени да си отначало, без да се опасяват от нищо. В същото време индивидът Качулка нормално има малко другари, само че всички те са изпитани от времето и събитията.

 

 Кама

 

21 март — 20 април

 

Хората, родени под знака на Камата, имат неудържима сила. Това са доста целеустремени и упорити персони. Те ясно знаят какво желаят от живота и реализират това, което желаят, без значение какво им коства. Вярно е, че от време на време представителите на това съзвездие са прекомерно импулсивни и даже нападателни към другите. Но би трябвало да разберете: хората Кама могат да бъдат груби или не напълно вярно да изразят своята позиция не от зло. Най-често те са или спортисти.

 

 

Венец

 

21 април — 20 май

 

Хората-Венци са същински естети и ценители на хубостта. Нищо чудно, че доста представители на този знак могат да съумеят в креативен специалности. Най-малкото, те безусловно би трябвало постоянно да бъдат в светлината на прожекторите и да слушат комплиментите, отправени към тях. Въпреки това, в множеството случаи тези хора са в действителност почтени за хвалба. Те имат положителни външни данни, имат възприятие за жанр и са благи и

 

 Свещник

21 май — 20 юни

 

Родените под знака на Свещника от циганския хороскоп обичат да угаждат на другите. Те са необикновено очарователни и другарски настроени, а също по този начин могат да намерят общ език с всеки човек. Такива хора постоянно се назовават ​​душата на компанията, постоянно е елементарно и комфортно да поддържате връзка с тях. В същото време надълбоко в себе си тези хора могат да бъдат потайни и не бързат да описват на другите за себе си. Също по този начин, на това съзвездие се отличават с спестовност, те, като никой различен, знаят по какъв начин да боравят с пари.

 

 

Колело

 

21 юни – 21 юли

 

Представителите на това съзвездие се отличават с нараснала сензитивност, емоционалност и даже накърнимост. Те също по този начин избират да възнамеряват всяко събитие в живота си и не могат да понасят хаос и безпорядък. С подобен темперамент индивидът Колело  би трябвало да работи за себе си или да бъде чиновник на постоянна организация. В любовта и другарството представителите на знака са лоялни и постоянни, ценят фамилните обичаи и могат да живеят в един град и къща през целия си живот.

 

 Звезда

22 юли – 22 август

 

Хората-звезди оправдават името на своя знак: те са доста ярки и забавни персони, които мъчно остават незабелязани. Също по този начин, представителите на това съзвездие имат доста другари, обичат шумните празненства и избират специалности, където другите могат да им се възхищават. В любовта те нормално поемат самодейността в свои ръце, а в фамилията ги считат за водачи. Често ги назовават ​​миньони на ориста или късметлии. Родените на тези дати реализират всичките си цели в живота.

 

 

Камбана

23 август – 22 септември

 

Родените под знака на Камбаната основават усещане за уравновесени, сдържани и интелигентни хора. Тези хора са извънредно забавни събеседници: те могат да водят диалог на всяка тематика, постоянно ободряват и дават скъпи препоръки. В същото време самите те са потайни, не обичат да приказват за себе си и още повече за проблемите си. Също по този начин, представителите на този знак са същински работохолици и знаят по какъв начин да вършат пари. Въпреки че славата и луксът не са техните цели.

 

 

Монета

23 септември – 22 октомври

 

Представителите на съзвездието Монета са радостни и положителни хора, които излъчват добрина и благополучие. Изглежда, че в никакъв случай не са в неприятно въодушевление. Или най-малко в никакъв случай не го демонстрират. Те също обичат всичко красиво, тъй че от раждането могат да имат безукорен усет и да обичат изкуството във всичките му проявления. Освен това годините, родени на тези дати, имат доста гении: от готвене до плетене и керамика.

 

Дълга кама

23 октомври – 21 ноември

 

Родените под знака на Дългата кама от циганския хороскоп се отличават със мощен и даже пикантен темперамент. Тези хора ясно знаят какво желаят от живота и вървят към задачите си, без да виждат пречките. Обикновено те реализират лидерски позиции или се смятат за водачи на всеки тим. Също по този начин, представителите на това съзвездие могат да бъдат отлични психолози, не простят измяната и измяната, макар че самите те си резервират правото да постъпват както намерят за добре.

 

 Брадва

22 ноември – 21 декември

 

Хората Брадва са енергични и дейни. Те могат да поемат няколко задания едновременно и да ги извършват съвършено. Те също имат жадност за пътешестване или каквото и да е друго премеждие. Най-малкото за представителите на това съзвездие е необикновено мъчно да седят на едно място. Родените на тези дати се смятат за надеждни и предани другари или сътрудници. Имат развито възприятие за правдивост, в никакъв случай няма да ви подведат.

 

 Подкова

22 декември – 20 януари

 

Представителите на знака Подкова не си показват живота си без цел. В противоположен случай всичко, което се случва в близост, губи смисъл за тях. Тези хора не виждат себе си отвън работата или каквато и да е активност, за тях е значимо да са в центъра на събитията и да видят своето професионално или личностно израстване. В същото време родените на тези дати се нуждаят от поддръжката и грижите на околните. Самите те също ценят фамилията и приятелите.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР